Zenés műfajú filmek

Film keresés műfaj szerint. Zenés műfajú filmek listája. Összesen: 61 zenés film.

Trollok: Együtt a banda

Trollok: Együtt a banda (2023) képek

Trolls Band Together

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Gyártási év2023 Országamerikai

Rudolf Nureyev – Don Quixote

Rudolf Nureyev – Don Quixote (1973) képek

Don Quixote

Ezt az épített színpadi elemek közé megálmodott táncfilmet 1973-ban forgatták egy ausztrál repülőtéri hangárban, 40 fokban, 25 napon keresztül. Rudolf Nyurejev és Sir Robert Helpmann az Ausztrál Balettel együtt alkotta meg a Don Quijotét, melyet Elérhetetlen álom címen is ismernek.

Gyártási év1973 Országausztrál

André Rieu: Körülölel a szeretet

André Rieu: Körülölel a szeretet (2023) képek

André Rieu's 2023 Maastricht Concert: Love Is All Around

A keringőkirály legújabb mozis koncertközvetítésére, a Körülölel a szeretet címűre hívja imádott közönségét, mely során virtuálisan találkozhatnak vele Maastrichtban, szülővárosában.

Gyártási év2023 Országportugál

The Rolling Stones - Sweet Summer Sun - A Hyde Park-i koncert

The Rolling Stones - Sweet Summer Sun - A Hyde Park-i koncert (2013) képek

The Rolling Stones: Sweet Summer Sun - Hyde Park Live

2013 nyár, London,Hyde Park – A Rolling Stones történelmi és diadalmas visszatérése. 100.000 rajongó, minden korosztály egyforma rajongással nézte és hallgatta Mick Jeggert, Charlie Watts-ot, Keith Richards-t és Ronnie Wood-ot , A Rolling Stones ismét ötcsillagos koncertet adott a rajongóknak, melyet a közönség és a kritikusok egyaránt az egekig magasztaltak.

Gyártási év2013

ABBA: A film

ABBA: A film (1977) képek

ABBA: The Movie

ABBA: A film - 4K digitálisan felújított változat. Lasse Hallström nagyot markolt a műfajkínálatból. Munkája egyszerre koncertfilm és az ABBA színfalak mögötti életének portréja. A zenekar tomboló sikerű ausztrál turnéját kíséri végig, a repertoárt kéttucatnyi slágerrel illusztrálva.

Gyártási év1977 Országsvéd ausztrál

Kang Daniel - My Parade

Kang Daniel - My Parade (2023) képek

Kangdaniel: My Parade


Gyártási év2023 Országdél-koreai

Kis csillag születik

Kis csillag születik (2021) képek

Le petit piaf / The Island Bird

Tarts velünk a dallamok útján! Egy apró kis egzotikus szigeten a tíz éves Nelson arról álmodozik, hogy egy nap híres énekes lesz. Mindent megtesz azért, hogy ez az álom valósággá váljon, amikor pedig elfogadják a jelentkezését egy tehetségkutató műsora, úgy érzi, eljött az ő ideje.

Gyártási év2021 Országfrancia

Metallica M72 World Tour Live from TX 2.

Metallica M72 World Tour Live from TX 2. (2023) képek
A Metallica M72 világkörüli turnéjának a texasi Arlingtonból élőben közvetített kétéjszakás, dupla koncertje közül a második szintén a mozik óriásvásznára tör.

Gyártási év2023 Országamerikai

Metallica M72 World Tour Live from TX 1.

Metallica M72 World Tour Live from TX 1. (2023) képek
A Metallica M72 világkörüli turnéjának a texasi Arlingtonból élőben közvetített két éjszakás, dupla koncertje közül az első máris a mozik óriásvásznára tör.

Gyártási év2023 Országamerikai

Az utolsó valcer

Az utolsó valcer (1978) képek

The Last Waltz

A hatvanas-hetvenes évek legendás zenekara volt a rock, a country és a bluegrass sajátos keverékét játszó The Band együttes. A népszerű csapat több mint tizenöt éven keresztül járta útját. A San Francisco-i Wintenlandban tartották a búcsúkoncertjüket, ott, ahol először léptek fel The Band néven. Az utolsó valcer egy egész korszak méltó lezárása, a koncerten legendás zenészek, a hippikorszak nagyjai adták egymásnak a hangszereket.

Gyártási év1978

Roger Waters – This Is Not A Drill – Live From Prague

Roger Waters – This Is Not A Drill – Live From Prague (2023) képek
Május 25-én csütörtök este exkluzív élő műholdas közvetítésben látható Roger Waters „This Is not a Drill” világturnéjának Prágai koncertje. A esemény nagyjából 3 órás lesz (az elő jelleg miatt ez kicsit változhat).

Gyártási év2023 Országamerikai

Radics Béla, a megátkozott gitáros

Radics Béla, a megátkozott gitáros (2023) képek
Radics Béla életét fiatal korától haláláig követi a film, bemutatva az első Kelet-európai gitárhős családi hátterét, és bemutatva a világtól elzárt magyarországi kommunista diktatúra ellentmondásait. Radics a rádiót hallgatva, hallásból tanulva lesz kora legjobb hazai gitárosa, majd a magyar rock halhatatlan legendája.

Gyártási év2023 Országmagyar

Coldplay: Music of the Spheres - Live at River Plate

Coldplay: Music of the Spheres - Live at River Plate (2023) képek
A Coldplay tavaly októberi nagyszabású argentin előadásáról készült kb. 2 órás koncertfilm egyetlen napon, április 19-én országszerte a kiválasztott mozikba kerül, többek közt 4DX és ScreenX formátumokban is.

Gyártási év2023 Országangol

Metallica: 72 Seasons

Metallica: 72 Seasons (2023) képek
Magyarországra is eljut az a világszerte megrendezésre kerülő mozis esemény, amely a metallica új lemeze köré lesz felhúzva. A 72 Seasons április közepén jelenik meg, azonban a legnagyobb rajongóknak lehetőségük lesz a számokat meghallgatni premier előtt! A nagyjából kétórás szeánsz országszerte a kiválasztott helyeken április 13-án, este 7-kor veszi kezdetét.

Gyártási év2023 Országamerikai

Tár

Tár (2022) képek
A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó TÁR középpontjában Lydia Tár áll, az ikonikus zenész, akit széles körben a legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tekintenek, és aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak.

Gyártási év2022 Országamerikai

BTS: Yet to Come in Cinemas

BTS: Yet to Come in Cinemas (2023) képek
2023 februárjának első napján kivételes lehetőség nyílik moziban átélni a BTS „Yet to Come” koncertjének busani előadását. Ez a speciálisan nagyvászonra szánt különleges újravágás mondhatni filmessé remixeli az eseményt, amely már csak közeli felvételei miatt is egy teljesen új nézőpontot ad a fellépésnek.

Gyártási év2023

Billie Eilish – Live at the O2

Billie Eilish – Live at the O2 (2023) képek
Január 27-én csak egyetlen napig lesz elcsíphető Billie Eilish O2 Arénában adott fellépésének, díjesélyes bővített verziója a mozikban.

Gyártási év2023

BTS Permission to Dance on Stage - Seoul: Live Viewing

BTS Permission to Dance on Stage - Seoul: Live Viewing (2022) képek
A ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL’ egy olyan előadás a BTS és az ARMY számára, ami élőben hozza a mozinézők elé a közös zenélés és színpadi tánc örömét.

Gyártási év2022

Vegyél el

Vegyél el (2022) képek

Marry Me

A Jennifer Lopez és a latin zenei világsztár Maluma eredeti dalaival telepakolt romantikus vígjátékban Lopez alakítja Kat Valdezt, a szupersztár énekesnőt, Owen Wilson pedig Charlie Gilbertet, a matektanárt. Ez a két idegen úgy dönt, hogy összeházasodnak, és aztán majd megismerik egymást.

Gyártási év2022 Országamerikai

Kopaszkutya

Kopaszkutya (1981) képek

Bald Dog

„Le kell menni kutyába, légy a kutyák királya!” – üvölti a mikrofonba Bill és Hobo a tízezernyi tabáni rajongó előtt. Hosszú volt az út, amíg a lepukkant vidéki „művházakban” turnézó, feldolgozásokat előadó Colorado zenekarból igazi rockbanda lett. Az átütő sikerű tabáni koncertet azonban a menedzser (Schuster Lóránt) vérző orral hallgatja, miután a banda tagjai a fellépés előtt megverték, mert most sem nem jött ki a tévé. Pedig a siker mégiscsa

Gyártási év1981 Országmagyar
Műfaj: Zenés filmek. 61 film, 4 oldalon.
Szponzorált tartalom
Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom.
Film kategóriák
Legújabb képgalériák