Éger

Alder

Éger (2023) képek
Az adósságot végül mindig meg kell fizetni … Károly és Zsolt egyszerre legjobb barátok, vetélytársak és esküdt ellenségek – tehát egymás életének szerves részei mióta az eszüket tudják. Az egyetem végeztével azonban elszakadnak egymástól. Hosszú évtizedek után útjaik akkor keresztezik ismét egymást, mikor a munkanélküli, reményvesztett Zsolt megjelenik az éppen életközépi válságon keresztülmenő Károly ajtajában.


IMDb:6.4/10 18 szavazat

Toplista
16 éven felülieknek!Gyártási év2023 Ország Műfaj Mozipremier2023. november 23.

A két férfi találkozása olyan eseményláncolatot indít el, amely nem csak kettejük, hanem minden szerettük életét végérvényesen tönkreteheti. A féltékenység, irigység és bosszú elkerülhetetlenné teszi a vérontást, az eseményekben pedig egyaránt központi szerepet játszik egy titokzatos felvétel, a véletlenek összjátéka és a sors keze.

Az Éger az író-rendező Nagy Borús Levente első játékfilmje. A játékfilm egy rendkívüli emberi történet, jutalomjáték valamennyi szereplője számára. A film igazi sztárparádét tartogat: az Éger szerepeiben Kálid Artúr, Kovács Tamás, Nagy Zsolt, Péterfy Bori, Schmied Zoltán, Szilágyi Csenge és Zsótér Sándor látható. Az alkotás előzménye a Tantrum című kisjátékfilm, Nagy Zsolt egysnittes monológja, amely szerepelt a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál és a Magyar Mozgókép Fesztivál hivatalos programjában is. A film zeneszerzője Víg Mihály, a Trabant és Balaton együttesek alapítója, aki Tarr Béla alkotótársaként kivételes filmzenék sorát szerezte (Sátántangó, Werckmeister harmóniák, A torinói ló) pályafutása során. Az Éger közvetlen állami támogatás nélkül, a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.

Éger (2023) - Magyar szinkronos előzetes

Péterfy Bori és Szilágyi Csenge - Éger (2023)
Éger poszterek
Szereplők | Karakterek
Rendező
Forgatókönyv
OperatőrPapp Kornél
VágóMonok Anett
Zene
Producer
Stúdió
FilmforgalmazóVertigo Média Kft.
Hossz116 perc (1 óra 56 perc).
Korhatár16 éven aluliaknak nem ajánlott!
LinkekIMDb TMDb

Éger képek (10 kép)

 • Péterfy Bori - Éger (2023)
  Péterfy Bori - Éger (2023)
 • Péterfy Bori és Szilágyi Csenge - Éger (2023)
  Péterfy Bori és Szilágyi Csenge - Éger (2023)
 • Éger (Alder) (2023)
  Éger (Alder) (2023)
 • Éger (Alder) (2023)
  Éger (Alder) (2023)
 • Éger (Alder) (2023)
  Éger (Alder) (2023)
 • Kálid Artúr - Éger (2023)
  Kálid Artúr - Éger (2023)

További 4 kép a galériában: Éger képgaléria

Hasonló filmek krimi kategóriában

Kapcsolódó linkek

Éger - nyomtatható változat

Éger - Küldd el levélben!

2023-10-25 13:02:07
Szponzorált tartalom