Amerikai filmek

Amerikai gyártású, vagy amerikai közreműködéssel készült filmek listája. Keresési eredmény: 846 amerikai film.

65

65 (2023) képek

A nem túl távoli jövőben játszódó, hátborzongató sci-fi/horror magányos hőse (Adam Driver) űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei.

Gyártási év2023 Műfajakció kaland dráma

Kísértetkastély

Kísértetkastély (2023) képek

Haunted Mansion

A Disney közkedvelt parki attrakciója által ihletett Kísértetkastély főszereplői egy nő és kisfia, akik spirituális szakértők szedett-vedett csapatát bérelik fel, hogy segítsenek megszabadítani házukat a természetfeletti lakásfoglalóktól.

Gyártási év2023 Műfajcsaládi vígjáték dráma

Oppenheimer

Oppenheimer (2023) képek

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős.

Gyártási év2023 Műfajéletrajzi dráma történelmi

Kraven, a vadász

Kraven, a vadász (2023) képek

Kraven the Hunter

A gonoszok nem születnek. Azzá nevelik őket. Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson), Pókember egyik legveszélyesebb ellensége, a Baljós Hatos alapító tagja sem gonosznak született. Igazi nemes: Kravinov néven látta meg a napvilágot; a családja 1917-ben menekül az Egyesült Államokba.

Gyártási év2023 Műfajakció kaland sci-fi

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (2023) képek

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

A Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként.

Gyártási év2023 Műfajakció kaland vígjáték

Eltűnt

Eltűnt (2023) képek

Missing

Amikor édesanyja eltűnik, miközben új barátjával Kolumbiában nyaral, June válaszok utáni keresését a nemzetközi bürokrácia akadályozza.

Gyártási év2023 Műfajdráma thriller

Magic Mike utolsó tánca

Magic Mike utolsó tánca (2023) képek

Magic Mike's Last Dance

Magic Mike (Channing Tatum) szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever.

Gyártási év2023 Műfajvígjáték dráma

Renfield

Renfield (2023) képek

A gonosz nem él örökké, ha nincs egy kis segítsége. Drakula hűséges szolgájának modern rémmeséjében Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, X-Men sorozat) alakítja Renfieldet, a történelem legnarcisztikusabb főnökének, Drakulának (az Oscar-díjas Nicolas Cage) meggyötört segédjét.

Gyártási év2023 Műfajvígjáték fantasy horror

Gyönyörű sorscsapás

Gyönyörű sorscsapás (2023) képek

Beautiful Disaster

Az egyetemista Abby és Travis egymásba szeretnek, miután egy ideig barátok voltak. Travis nem hisz a kapcsolatokban, csak az egyéjszakás kalandokban. Amíg nem kerül a képbe Abby.

Gyártási év2023 Műfajdráma romantikus

Metallica: 72 Seasons

Metallica: 72 Seasons (2023) képek

Magyarországra is eljut az a világszerte megrendezésre kerülő mozis esemény, amely a metallica új lemeze köré lesz felhúzva. A 72 Seasons április közepén jelenik meg, azonban a legnagyobb rajongóknak lehetőségük lesz a számokat meghallgatni premier előtt! A nagyjából kétórás szeánsz országszerte a kiválasztott helyeken április 13-án, este 7-kor veszi kezdetét.

Gyártási év2023 Műfajzenés Cimke

Air - Harc a legendáért

Air - Harc a legendáért (2023) képek

Air

Leírás: A sport világa többé soha nem lesz olyan, mint volt. Egy hízásra hajlamos, korosodó kosaras játékos-megfigyelő (Matt Damon) a Nike alkamazottja lesz. És szenvedélyesen keresi azt a kosarast, akivel szerződve az akkor még kis cég megmutathatja a világnak, mit tud.

Gyártási év2023 Műfajdráma sport

Super Mario Bros.: A film

Super Mario Bros.: A film (2023) képek

The Super Mario Bros. Movie

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték. Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.

Gyártási év2023 Műfajanimációs kaland vígjáték

A pápa ördögűzője

A pápa ördögűzője (2023) képek

The Pope's Exorcist

A film Gabriele Amorth atyáról, a Vatikán fő ördögűzőjeként tevékenykedő papról szól, aki életében több tízezer ördögűzést hajtott végre. (2016-ban, 91 éves korában hunyt el.)

Gyártási év2023 Műfajhorror thriller

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület (2023) képek

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat…

Gyártási év2023 Műfajakció kaland vígjáték

Talán igent mondok

Talán igent mondok (2023) képek

Maybe I Do

Michelle és Allen egy párt alkotnak. A fiatalok egy nap elhatározzák, hogy közös vacsorára hívják meg a szüleiket, és megosztják velük házasságkötési szándékukat.

Gyártási év2023 Műfajvígjáték romantikus

John Wick: 4. felvonás

John Wick: 4. felvonás (2023) képek

John Wick: Chapter 4

A negyedik felvonásban John Wick eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig.

Gyártási év2023 Műfajakció krimi thriller

Shazam! Az istenek haragja

Shazam! Az istenek haragja (2023) képek

Shazam! Fury of the Gods

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.

Gyártási év2023 Műfajakció kaland vígjáték

A galaxis őrzői: 3. rész

A galaxis őrzői: 3. rész (2023) képek

Guardians of the Galaxy Volume 3

A Marvel Studios új filmjében, A galaxis őrzői: 3. rész-ben a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti...

Gyártási év2023 Műfajakció fantasy kaland vígjáték

Könyvklub: A következő fejezet

Könyvklub: A következő fejezet (2023) képek

Book Club: The Next Chapter

A várva várt folytatásban a négy legjobb barátnő Olaszországba viszi könyvklubját, egy olyan bulis, csajos utazásra, amelyben eddig még sosem volt részük. Amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, hősnőink nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik.

Gyártási év2023 Műfajvígjáték

Feltámadás

Feltámadás (2023) képek

Resurrected

A nem is olyan távoli jövőben a katolikus egyház rájön, hogyan lehet nemrég elhunyt embereket feltámasztani. Ahhoz, hogy valaki a halál után kapjon egy második esélyt, hinnie kell Istenben és kerülnie kell a bűnöket.

Gyártási év2023 Műfajhorror sci-fi
Amerikai filmek: 846 amerikai film, 43 oldalon
Szponzorált tartalom
Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom.
Film kategóriák
Legújabb képgalériák