Mozifilmek 2020

Premier filmek 2020. Mozifilmek listája gyártási év szerinti rendezésben. Összesen 16 film.

A Wellington festmény

A Wellington festmény (2020) képek

The Duke

A Wellington-festmény megtörtént eseményeket dolgoz fel: 1961-ben a londoni Nemzeti Galériából ellopnak egy világhírű Goya-festményt. Az elkövető nem egy bűnöző, hanem egy 60 éves angol férfi, Kempton Bunton, aki váltságdíjként azt követeli a kormánytól, hogy törölje el a tévé előfizetési díjat az idősek számára.

Főszereplők Rendező
Premier 2023. május 4.Műfajéletrajzi vígjáték krimi

Exhibition on screen - Lucian Freud: Önarckép

Exhibition on screen - Lucian Freud: Önarckép (2020) képek

Exhibition on Screen: Lucian Freud - A Self Portrait 2020

A londoni Királyi Művészeti Akadémia a bostoni Szépművészeti Múzeummal együttműködve első alkalommal gyűjtötte össze és mutatta be 2019. október 27. és 2020. január 26. között Lucian Freud önarcképeit. A kiállítás több mint 50 festményt, nyomtatványt és rajzot vonultatott fel a kortárs brit művészet 2011-ben elhunyt mesterétől, Sigmund Freud unokájától.

Főszereplők Rendező
Premier 2023. január 12.Műfajdokumentum életrajzi

Kilenc nap

Kilenc nap (2020) képek

Nine Days

Mi történik akkor, ha a születés nem a kezdet, hanem a cél? Will egy rendkívüli helyen, rendkívüli foglalkozással rendelkezik: egy, a valóság határain túl álló házban dönt arról, hogy egy kilenc napos kiválasztási folyamat után, mely lélek lesz méltó az élet, mással össze nem hasonlítható élményére és az emberré válásra.

Főszereplők Rendező
Premier 2022. január 6.Műfajdráma fantasy

Ammonita

Ammonita (2020) képek

Ammonite

Az 1840-es években az elismert őslénykutató Mary Anning egyedül dolgozik Dél-Anglia zord partvidékén. Korábbi felfedezéseinek híre már megkopott, napjait kevésbé jelentős kövületek gyűjtésével tölti, amiket turistáknak ad el, hogy el tudja tartani magát és beteg anyját.

Főszereplők Rendező
Premier 2022. február 3.Műfajéletrajzi dráma történelmi

Főzőklub

Főzőklub (2020) képek

Madklubben / The Food Club

Ők hárman több mint hatvan éve barátnők. És ahogy az a legjobb barátnők esetében lenni szokott, ha baj van, ott vannak egymásnak. Bár azt gondolják, hogy túl vannak már a legszebb éveiken, nem is tévedhetnének nagyobbat.

Főszereplők Rendező
Premier 2022. február 24.Műfajvígjáték dráma

Az igazság bajnokai

Az igazság bajnokai (2020) képek

Retfærdighedens ryttere / Riders of Justice

Mathilde egy tragikus vonatbalesetben veszíti el édesanyját. Apja, Markus hivatásos katonaként hosszú éveket töltött távol otthonuktól, most hazatér egyedül maradt lányához. Hamarosan felkeresi Markust egy különös figura, Otto, aki szintén a vonaton utazott és állítja, hogy a baleset nem volt véletlen.

Főszereplők Rendező
Premier 2021. október 28.Műfajakció vígjáték dráma

Éjjeli őrjárat

Éjjeli őrjárat (2020) képek
Színházi társulat a főpróba forgatagában. A finálé hosszas próbája a késő éjszakába húzódik. Egy apró, látszólag jelentéktelen részletkérdés nem tudja elrontani az elégedett jókedvet: az öltöztetőnőt sehol nem találják.

Főszereplők Rendező
Premier 2021. október 28.Műfajdráma

Hableány

Hableány (2020) képek

Undine

Undine a berlini Várostörténeti Múzeum történésze, akit szerelme, Johannes megcsal, ezért véget vet a kapcsolatuknak. A szakítás Undine esetében nem egyszerű szerelmi bánat: hableányból halandó nővé vált szerelméért, ezért az a végzete, hogy a hozzá hűtlen férfival végeznie kell, majd visszatérni a víz mélyére.

Főszereplők Rendező
Premier 2021. október 28.Műfajdráma fantasy misztikus

Post Mortem

Post Mortem (2020) képek
Az első világháború véget ért. A spanyolnátha járvány lecsendesedett. De sok halott temetetlenül maradt, és ők a mi világunkban rekedtek. És egyre dühösebbek, amiért nem találnak nyugalmat.

Főszereplők Rendező
Premier 2021. október 28.Műfajhorror misztikus thriller

Túl jó srác a pasim

Túl jó srác a pasim (2020) képek

Sul più bello / Out of my League

Bár Marta árva és egy halálos betegséggel küzd, õ a legpozitívabb ember a Földön. Szeretné megtalálni élete párját, a kiszemeltje pedig nem más, mint a világ egyik leghelyesebb fiúja. Amikor pedig a sráccal sikerül összehoznia egy gyertyafényes vacsorát, a lány élete új fordulatot vesz.

Főszereplők Rendező
Premier 2021. november 11.Műfajvígjáték dráma romantikus

Miután összecsaptunk

Miután összecsaptunk (2020) képek

After We Collided

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

Főszereplők Rendező
Premier 2020. szeptember 3.Műfajromantikus dráma

Trollok a világ körül

Trollok a világ körül (2020) képek

Trolls World Tour

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr.

Szereplők/Szinkronhangok Rendező
Premier 2020. október 29.Műfajanimációs kaland vígjáték zenés

10 nap anyu nélkül

10 nap anyu nélkül (2020) képek

10 jours sans maman / 10 Days with Dad

Antione-t, a sikeres HR vezetőt már nem sok választja el attól, hogy előléptessék. A rafinált üzletember arra azonban nem számít, hogy imádott felesége fogja a legnagyobb próbatétel elé állítani.

Főszereplők Rendező
Premier 2020. február 27.Műfajvígjáték családi

A vadon hívó szava

A vadon hívó szava (2020) képek

The Call of the Wild

Egy Buck nevű kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején.

Főszereplők Rendező
Premier 2020. február 20.Műfajkaland dráma családi

Hamilton

Hamilton (2020) képek
A film Alexander Hamilton, az USA egyik alapító atyja és első pénzügyminisztere történetét mutatja be. Eredeti Broadway musical.

Főszereplők Rendező
Műfajéletrajzi történelmi musical

Az apa

Az apa (2020) képek

The Father

Anthony nyolcvan körüli férfi, egyre mélyebbre süllyed a demencia állapotába. Éppen elmarja maga mellől az ápolóját, amikor lánya, Anna bejelenti, hogy Londonból Párizsba költözik a barátjával.

Főszereplők Rendező
Műfajdráma
Filmek 2020: 16 film, 1 oldalon
    Szponzorált tartalom
    Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom.
    Film kategóriák
    Legújabb képgalériák